Rólunk

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtalálta honlapomat és olvassa írásomat. Kérem, áldozzon 2-3 percet arra, hogy megtudhassa, jó helyen jár-e.

Szenvedélyes fogorvos vagyok és évtizedek óta az a célom, hogy pácienseim részére olyan szolgáltatást nyújtsak, amely a funkcionalitás és az esztétika együttesének optimumát jelenti. Legfőbb vágyam mindig az volt, hogy a tökéletes harapás a legszebb sugárzó mosollyal párosuljon.

Ám az ember nem csak fogakból áll. Az ember komplex, sokrétű lény, akinél a kívülről jövő hatások az egész szervezetre befolyást gyakorolnak.

Fogorvosi praxisomban (www.davincident.hu) végzett mindennapi munkám során egyre gyakrabban jutottam arra a felismerésre, hogy a szájban előforduló problémák az egész test állapotát visszatükrözik.

Nem hagyott nyugodni az a gondolat, hogy ezt az összefüggést a gyakorlatban is hasznosítsam. Éveken át azt kutattam, hogyan lehetne az embereket minél jobban, minél teljesebben gyógyítani, egészségüket helyreállítani és fenntartani. Tekintélyes, nagyhírű intézményekben képeztem magam tovább, a fogorvostudomány mellett különösen a gerincoszlop és az izületek állapota, betegségei, elváltozásai izgattak.

Minden mindennel összefügg! Életem hitvallása lett: "A fogaktól az emberig".

Feltettem magamnak a kérdést: " Mit tudok tenni annak érdekében, hogy az emberek egész valójukban jól érezzék magukat, egészségesek legyenek és élvezzék az életet. Hogyan tudom őket ilyen állapotba hozni?

A sok külföldön töltött év után, a legtekintélyesebb orvosoknál és terapeutáknál megszerzett tudás birtokában a következő egyszerű képlet kristályosodott ki bennem:

Ha egészségesek a sejtjeink, egészségesek a szerveink.
Ha egészségesek a szerveink, egészséges a testünk.

Ezért a SEJTREGENERÁCIÓ áll klinikánk tevékenységének középpontjában - mindig összekapcsolva a legmagasabb szintű fogorvosi tevékenységgel. Kifejezetten e koncepció megvalósítására kiképzett orvosok, pszichológusok, kiropraktikerek és más specialisták csapata tette hivatásává ezt a komplex gyógymódot: az emberrel a maga teljességében, testében, szellemében és lelkében foglalkozni. Mivel a sejtregeneráció során az emberi test legkisebb egységét célozzuk meg, számos betegség gyógyítására vagyunk képesek, hiszen annak alapja a sejtregeneráció.

Bizonyára vannak ezek után kérdéseik:

Kérdéseire klinikánk illetékes szakorvosa készséggel válaszol. További információ a sejtregenerációról.

Hívjon bennünket a +36 20 216 1603 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@dr-losonczy.hu címre.

Annak is örülünk, ha csak úgy benéz hozzánk. Budapesten az Istenhegyi út 31/A szám alatt talál bennünket.

Dr. Losonczy Levente

|