Sejtregeneráció

Sejtregeneráció - miért?

A Dr. Losonczy Private Clinic az Ön sejtjeire, illetve azok megújítására összpontosít. Mert a sejtek az emberi szervezet alkotóelemei. Ők a legkisebb egység. Ezért nem nehéz elképzelni, hogy az egész szervezet csak akkor lehet egészséges, ha minden egyes sejt egészséges.

Nézzük csak meg az autót! A legszebb és leggyorsabb autó is tönkre mehet rövidebb vagy hosszabb távon, ha egyes alkatrészei - motor, hajtómű, gumiabroncsok, kormány - karbantartás hiányában nincsenek rendben.

És mi pontosan úgy foglalkozunk az Ön sejtjeivel, ahogy Ön az autóját megjavíttatja, ha az  már nem hozza a kívánt teljesítményt vagy egyszerűen már le is robbant. Célunk, hogy Ön

  • több energiát nyerjen
  • több életerőt érezzen
  • több és jobb izomzata legyen
  • jobb legyen a libidója
  • szellemi képességeit egészen idős koráig megőrizhesse
  • röviden: hosszú egészséges életet élhessen.
Az egészséges sejt a test jól teljesítő motorja

Ezért ajánlatos teste teljesítményét („lóerejét”) sejtregenerációval növelni. Erre vonatkozóan a következő egyszerű képlet érvényes: minél több energiát termel az emberi test, annál jobban meg tudja újítani a sejteket!

Sajnálatos módon a saját energiatermelő képességünk az életkor előrehaladtával csökken. Célunk az, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy Ön 80-as és 90-es éveiben is még annyi vagy még több energiával rendelkezzen, mint ma, és hogy vitalitását évtizedeken keresztül minden élethelyzetben élvezhesse.

Képzelje csak el: Sejteinek összességükben naponta annyi energiát kell előállítaniuk, amennyi nem csak fizikai tevékenysége - például a járás, emésztés, szívműködés, légzés - kifejtéséhez szükséges, hanem a szellemi tevékenységéhez és érzelmi életéhez - mint a gondolkodás, fájdalom - is.

Képzeljük el továbbá, hogy mindehhez saját testsúlyunkkal nagyjából egyenlő mértékű energiát kell előállítanunk - ha az energiát kilogrammra lehetne átszámolni. Ugye milyen sok ez!? És motorunknak, bizony, jó teljesítményt kell nyújtania.

Az örök fiatalság, a gyógyulás és a megelőzés titka

A Dr. Losonczy Private Clinic pontosan ezzel foglalkozik. Megállapítja, hogy egyedileg mi hiányzik a sejtünkben, illetve esetleg miből van benne több, mint kellene. Feltárja azt is, hogy testében milyen anyagok gátolják a folyamatokat.

Vegyen részt egy „műszaki vizsgán” és deríttesse ki, milyen állapotban van a motorja. Vizsgáltassa meg a sejtjeit! És tankoljon fel, hogy ismét legyen elegendő energiája!

És mindezt nem 7 évenként kell tennie. Hiszen bizonyára olvasott már valahol arról, hogy a sejtek 7 évenként megújulnak.  Ez nem feltétlenül van így. Írásunk végén megtalálja azt a felsorolást, amelyből megtudhatja, sejtjeink milyen időközönként újulnak meg. És hál' istennek nem csak 7 évenként.

  • Ezért nem lesz Ön kopasz, noha a haja naponta hullik.
  • Ezért forrnak be a nyílt sebek rövid idő alatt.
  • És ezért nem áll le a vérkeringés a véradásnál.

Döntsön! Úgy akar továbbra is élni, mint eddig, vagy pedig elszánja magát arra, hogy megalapozza hosszú egészséges életét. Beszéljük meg, tárjuk fel együtt, milyen állapotban van a teste jelenleg és milyen állapotba szeretnénk hozni közös erővel. Hívjon bennünket és kérjen konzultációs időpontot! (Telefon: +36-20 216 0663).

Sejttípus Élettartam
Vékonybél hámsejt 2-4 nap
Fehér vérsejt (eosonophil) 2-9 nap
Gyomorfal sejtjei 2-9 nap
Méhnyak 6 nap
Tüdőalveolusok 8 nap
Nyelv ízlelő bimbó 10 nap
Bőr hámsejtjei 10-30 nap
Hasnyálmirigy B sejt 20-50 nap
Spermium 2 hónap
Vörös vérsejt 4 hónap
Májsejtek 0,5-1 hónap
Zsírsejtek 8 év
Petesejt Adott egy életen át
Szemlencse sejtjei Adott egy életen át
Csontok 10 % évente
|