Mit kell tudni a migrénről?

Mit kell tudni a migrénről?

Kategória: Fejfájás-migrén 2016-06-27-11:33

Szenvedett már Ön életében legalább egyszer migréntől? Vagy közeli hozzátartozója?

Akkor ismeri azt a lüktető fájdalmat, amely hirtelen keríti hatalmába és az életét annyira megkeseríti, hogy ezekben a pillanatokban már maga az élet is elviselhetetlennek tűnik. A fájdalomhoz gyakran fény- hang- és szagérzékenység társul hányingerrel, hányással tetézve a szinte elviselhetetlen állapotot.

Biztosan mindent megpróbált már a migrén legyőzésére. Járt orvosnál, szedett gyógyszert, természetes alapanyagú készítményeket, vitaminokat is, változtatott az életmódján. És ha mindez mégsem segített, talán azt a kérdést is feltette: Miért pont én?

És mi pontosan erre a kérdésre kerestük a választ. Mi is az a migrén és miért szenvednek tőle egyesek, mások pedig nem? A legfontosabb pedig az, hogyan lehet tőle megszabadulni.

Két dologra hívnám fel a figyelmét.

1.  Minden ember egy külön egyéniség, ezért csakis személyre szabottan közeledhetünk hozzá.  Ez azt jelenti, hogy azonos tünetek esetében is eltérő gyógymódot lehet, sőt kell alkalmazni.

2. A migrén kezelésére általánosan alkalmazott módszerek és terápiák a tüneteket szüntetik meg és nem az okot, ezért, sajnos, csupán csak átmenetileg hatnak.

Hadd magyarázzam meg!  A migrénnek számos oka lehet; olyanok is, amelyeket ideggyógyászok korábbi vizsgálatok alkalmával általában már kizártak. További információ: A migrén okai

A MIGRÉN tehát nem migrén! Ezért nem lehet minden pácienst egyformán kezelni. Egyénre szabottan kell eljárni.

Most pedig lássuk, miben különbözik a tüneti kezelés az okok megszüntetésétől! Minden betegség oka a sejtben keresendő. Célunk ezért minden esetben a sejt egészséges állapotának a helyreállítása, a SEJTREGENERÁCIÓ! A test csak ezt követően fog tudni gyógyulni.

Tegyen magáért! Bízza ránk migrénjét! Hívjon bennünket, kérjen időpontot, és mi meghatározzuk az Önnek megfelelő gyógymódot! Telefon: + 36 20 216 0603