Ízületi fájdalom

Tartós izületi fájdalmaktól szenved?

  • Nem tud már úgy sportolni ahogy régen annyira szeretett?
  • A lépcsőn is nehezen tud felmenni?
  • Fájdalmai miatt szóba sem jöhet, hogy gyerekeivel vagy unokáival jót hancúrozzon?

Nem kell, hogy így maradjon. Van megoldás!

A Dr. Losonczy Private Clinic IMC koncepciója (Individualised Medicine for Cell Regeneration - Egyénre szabott sejtregenerációs gyógyítás) egyedülálló sikeres terápiát kínál a kínzó izületi fájdalmak megszüntetésére. Hatása tartós, Ön visszanyerheti kitűnő életminőségét.

A varázsszó: SEJTREGENERÁCIÓ! Hiszen csak az egészséges sejtek lehetnek motorjai az életnek.

A sejtregenerációs folyamatban Ön olyan kezelésben részesül, amelynek minden mozzanata az emberi test legkisebb egységének - a sejtnek - az optimalizálásához vezet.

Mindössze négy lépés és ön visszanyeri fiatalkori mozgékonyságát:

1. Speciális injekciók és infúziók sejtjei táplálására. Állapota már ezáltal is jelentősen javul, a teljes terápiához azonban a további három lépés megtétele is szükséges.

2. Az elmozdult csontok helyreállítása Magyarországon egyedülálló tudású kiropraktőrünk segítségével, az esetleg már hosszú idő óta folyamatosan kialakult blokádok feloldása

3. Az állkapocs-izület stabilizálása a terápia tartós hatásának elérése érdekében

4. A lágy részek - izomzat, inak és faszia kezelése annak érdekében, hogy a lágy szövetek ne tudják a kemény szöveteket visszamozdítani.

Ha szeretné visszanyerni hajdanvolt fizikai állapotát, szeretné magát ismét jól érezni a bőrében, hívjon bennünket. Készséggel tájékoztatjuk, hogyan tudja mindezt elérni.  Örömünkre szolgál, ha megismertethetjük ezzel a Magyarországon egyedülálló gyógymódunkkal.

Telefon: +36 20 2160603; +36 20 915 5185

e-mail: info@dr-losonczy.hu

|