Fejfájás-migrén

Fejfájás, migrén kezelése:
Egyedülálló migrénterápia sejtregenerációval

Mi a migrén? Sokkal több, mint egyszerű fejfájás!

A fejfájásnak több mint 250 változata van, ezek egyike a migrén.  Heves, lüktető, görcsös fájdalommal jár.  A rohamok négy órától egészen 72 órán át tarthatnak. A migrén felléphet évenként néhány alkalommal, de ismétlődhet akár hetente többször is. Ezeken a napokon a szenvedés teljesen letaglózza az embert.  Legtöbben ezt az időszakot csak elsötétített szobában, csendben, ágyban fekve tudják elviselni.

El tudja képzelni az életét kínzó fejfájás nélkül?

Forradalmian új migrénterápia sejtregenerációval 90 % fölötti eredményességgel

Legújabb tudományos kutatások alapján kifejlesztett egyénre szabott terápiák!

Forduljon hozzánk!

Kapcsolat 

1. Aurás migrén

Az aurás migrént aura kíséri, amely fény-, hang- és szagérzékenységben, hányingerben, hányásban nyilvánul meg. Ezek a jelenségek megelőzhetik a heves fejfájás kitörését, de jelentkezhetnek azzal egy időben is és tarthatnak a roham egész ideje alatt.

2. Aura nélküli migrén

Az aura nélküli migrén a fejfájásnak az a típusa, amelyet ezek a jelenségek nem feltétlenül kísérnek, hirtelen tör az emberre és napokon át heves, lüktető, fájdalmat okoz.  

A fájdalom mindkét esetben az elviselhetetlenségig intenzív, a rosszullét és levertség az akut fájdalom megszűnése után is fennmaradhat még egy ideig.

Melyek a migrén okai?

A migrénnek számos oka lehet. Az okok között fellelhető a gerincoszlop statikai állapota éppúgy, mint a hormonális egyensúly megbomlása vagy a méreganyagok krónikus felhalmozódása. A háttérben olyan idegi problémák is meghúzódhatnak, amelyeket ideggyógyászok korábbi vizsgálatok alkalmával általában már kizártak. További információ a migrén okairól

Mit lehet tenni?

A migrén sokáig gyógyíthatatlannak számított, mivel a szokásos gyógymódok nem vezettek eredményre, vagy csak csekély eredménnyel jártak. Ha értek is el eredményt, az csak rövid ideig tartott. A terápia többnyire a fájdalomcsillapítást jelentette. Amikor már az sem segített vagy a túlságosan sok mellékhatás miatt már nem volt tovább alkalmazható, eluralkodott a tanácstalanság érzése.

Mit teszünk mi?

Nem csak a fájdalom forrását jelentő fejben keressük a probléma okát, hanem az egész testet megvizsgáljuk, különösen a hátat, a nyakcsigolyát és főleg a fogakat.

Manapság léteznek már nagyon hatékony, a legújabb tudományos kutatások alapján kifejlesztett, egyénre szabott terápiák.

Ahhoz azonban, hogy a megfelelő terápiát ki lehessen választani és alkalmazni, először az egyént kell alaposan, mindenre kiterjedően megvizsgálni. Az egyéni okokat kell feltárni és annak megfelelő terápiát alkalmazni.

Ezzel a komplex módszerrel és a világviszonylatban forradalmian új sejtregenerációs terápiával meglepő eredmények érhetők el, új élethez segítve a szenvedőket.

Ismerje meg ezt a gyógymódot!

+ 36 20 216 0603 Hívjon bennünket és kérjen konzultációs időpontot!
Hívjon még ma időpontért!
Írjon e-mailt!

Fejfájás teszt

Adja meg adatait


Válaszoljon az alábbi kérdésekre


Többet is kijelölhet. További válasz(ok) kijelöléséhez kattitson a beviteli mezőre!
Többet is kijelölhet. További válasz(ok) kijelöléséhez kattitson a beviteli mezőre!
Többet is kijelölhet. További válasz(ok) kijelöléséhez kattitson a beviteli mezőre!
Többet is kijelölhet. További válasz(ok) kijelöléséhez kattitson a beviteli mezőre!
Többet is kijelölhet. További válasz(ok) kijelöléséhez kattitson a beviteli mezőre!
|