Nehéz fémek hatása az egészségünkre

Nehéz fémek hatása az egészségünkre

Kategória: Emésztési és anyagcsere zavarok 2016-12-06-19:22

A nehéz fémeknek kiemelkedő szerepe van egészségünkre nézve.

Minél több nehéz fém van a szervezetben, annál inkább ki van téve az elektroszmog hatásának. A nehézfémek ugyanis "antennaként" működnek.

Higany és amalgam

Bizonyos fémekre szükségünk van, de a nehéz fémek mérgezik  szervezetünket.  Azok, akik minden erőfeszítésük ellenére sem tudnak lefogyni, aligha gondolnak arra, hogy az akadály a nehéz fémek jelenléte szervezetükben.

Hogyan kerülnek a nehéz fémek a testünkbe? A bőrön, a tüdőn és a szájon  keresztül.

Ilyen mérgező nehéz fém a higany, amely elsősorban az amalgámon keresztül jut a szervezetünkbe. A  testünkben mindenhová befészkeli magát, különösen az idegrendszerbe, a gerincvelőbe és az agyba. És általában életünk végéig ott is marad.

A higany szinte minden tünetet képes kiváltani. Ha az agyba került, fejfájást, migrént okozhat. Gyakran vezethetők vissza higany jelenlétére az izületi és izomfájdalmak, a depresszió vagy a krónikus gombafertőzés. allergiák, restlessleg-szimptómák, koncentrációs zavarok, krónikus fáradtság.  Higany jelenlétét állapították meg számos olyan tünet esetében, amelyek elhárításában minden addigi terápia csődött mondott.

A test akkor is lehet higanyszennyezett, ha eddig nem volt benne amalgámtömés. Érdemes tudni, hogy születéskor az anya a higanyfertőzöttséget akár 50 százalékban is tovább adhatja a gyereknek.

A Dr. Losonczy Private Clinic olyan diagnosztikai eljárást alkalmaz, amely feltárja a sejten belüli anyagcsere állapotot, többek között a nehézfémek jelenlétét is. A terápia pedig arra épül, hogy olyan természetes anyagokat juttat be a szervezetbe, amelyek a sejtekből eltávolítják mindazt, ami káros, és pótolják azt, ami hiányzik. A megújult sejtek íly módon képessé válnak az öngyógyító folyamat elindítására  az egész testben.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +36 20 216 0603